Hvad Kan Man Give Sin Bedstemor?

19/02/2021 17:28
Billede: Pixabay, waichi2021

Har du ikke en ønskeseddel at gå ud fra, når bedstemors fødselsdag, juleaften eller en tredje anledning nærmer sig? Bedstemødre ønsker sig jo gerne ting som: "dejlige børnebørn" eller "fred på jorden".

Frygt ej!

Her får du nogle muligheder, som måske kan hjælpe dig.

Smykker

Listen er nærmest uendelig, når det kommer til at skulle finde noget indenfor smykker. 

Min egen bedstemor fik et par ørestikker i sølv i julegave. Dem var hun fuldstændig tosset med. Selvfølgelig er der også de ældre mennesker, som ikke har huller i ørerne og altid har gået med klips-øreringe. Her vil jeg give et skud for eksempelvis et mor/barn smykke eller et livets træ smykke. Begge smykker er meget populære, fås både som armbånd og halskæde og har en meget speciel betydning for mange.

En sidste ting du også kan overveje, er et læderarmbånd. Armbånd kan du være med til at personalisere, så det bliver unikt og betyder lige præcis de vigtige ting for netop dig og din bedstemor.

Blomster

De falder altid i god jord, lige gyldigt om det er en buket eller en i potte. Jeg foretrækker selv at give en i potte, da man kan plante den og snakke om den, når man er på besøg.

Ting til ganen

En ting, du også kan overveje, er noget chokolade, vin, øl eller andre godter. Du kan endda tage hendes favoritter, hvis du kender dem. 

Oplevelser

Den sidste ting er oplevelser! Ældre mennesker har en tendens til gerne at vil opleve noget, især med sine børnebørn, børn eller bare med deres familier generelt. Om det er en tur i haven med lidt mad, en tur i zoo, alle tingene vil have en stor betydning, da man er sammen og laver minder.

Teksten på netop denne artikel er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder man specielt gerne livets træ smykker. Tusind tak for støtten, siger vi.

Flere indlæg

Hvad betyder seniorjob?

04/05/2021 12:00
Billede: Pixabay

Går du med tanker om, hvorvidt du måske kan få et seniorjob? Så skal du læse med her. Vi gennemgår hvad et seniorjob er, hvilke krav du skal opfylde for at få det, samt hvilke rettigheder du har. <…

Hvad giver man ældre mennesker i gave?

21/04/2021 08:48
Billede: Pixabay / MabelAmber

Jo ældre man bliver, des flere ting har man som oftest og derfor kan det være svært at finde en perfekt gave til en ældre person.

Ældre i dag har mange flere penge til rådighed, en…

Hvad er Ældre Sagen?

08/03/2021 18:32
Billede: Pixabay

Ældre Sagen er efterhånden blevet så stor og omfattende en organisation, at de på mange måder er blevet et direkte synonym med pensionisttilværelsen.

Hvad er Ældre Sagen? Ældre Sag…

Hvad får en pensionist?

01/03/2021 14:14
Billede: Pixabay

I Danmark har alle ældre mulighed for at nyde deres otium, uden at skulle arbejde til deres død. Man kan nemlig blive folkepensionist, hvor man modtager et beløb fra staten, som man kan leve for. H…

hvorfor falder ældre mennesker? - Derfor kan de falde

25/02/2021 10:09
Billede: Pixabay

hvorfor falder ældre mennesker? - Der kan være mange grunde til at ældre mennesker kan falde og hvis en ældre person først er faldet, så er der stor chance for at det sker igen. 

Hvilke medier bruger ældre? - Læs om det her!

22/02/2021 08:16
Billede: Pixabay

Medier kan efterhånden være mange ting og ses blandt andet i form af TV, aviser, magasiner, radio, sociale medier, sms, musik, reklamer og mange flere. 

Det der kendetegner et med…