Hvorfor Går Tiden Hurtigere Når Man Bliver ældre? - Et Godt Bud!

17/02/2021 09:23
Billede: Pixabay

Når vi bliver ældre kan det næsten føles som om der ikke er nok timer i en dag eller nok dage i en uge. 

Vi ved jo godt at tiden er den samme for os alle, lige meget hvilken alder vi har, men alligevel føles det anderledes jo ældre vi bliver. 

Hvorfor går tiden hurtigere når man bliver ældre? - Når vi bliver ældre opfatter vi tid på en anden måde end da vi var børn og unge, som barn ligger man måske ikke så meget mærke til konceptet tid som i form af ure eller kalendere der skal minde os om det, men måske måler det mere i større begivenheder i livet. 

Som barn ser man måske frem til mange ting som vi som voksne ikke gør eller ikke længer har at se frem til. 

Der er mange begivenheder i et barns eller teenagers liv, så som konfirmationer, kørekort, dimissioner, bare for at nævne nogle få ting som man ikke nødvendigvis ser frem til som voksen. 

Hvis man er forældre kan ens liv også godt komme til at få meget fokus på ens børns liv, sammentidig med at man har sit eget, hvor arbejde også kan fylde meget, så man har måske ikke samme fritid som da man var barn og derfor føler at tiden flyver forbi en. 

Flere indlæg

Hvad kan man lave som pensionist?

23/03/2023 11:10
Billede: Pixabay, pasja1000

Er du lige blevet pensionist, så kan det pludseligt være noget af en omvæltning, når du ikke skal op på arbejde hver dag, når du har gået på arbejdsmarkedet i mange år.

Sådan ville jeg i hver…

Hvor mange ældre bor på plejehjem?

18/05/2022 09:34
Billede: Pixabay, Elf-Moondance

I 2021 var der 3,6 % af de ældre mennesker over 65 år, der boede på plejehjem i Danmark. 

Dette lyder ikke som særlig meget og der er faktisk også kun tale om 41.000 ældre, som er 100 % …

Hvorfor er motion vigtigt for ældre?

25/03/2022 11:20
Billede: Pixabay, MabelAmber

Daglig motion er godt for alle aldre, uanset om du er 10 år eller 95 år. Motion er med til at forbedre blodomløbet og har en forebyggende effekt på hjertesygdomme og risikoen …

Hvad betyder seniorjob?

04/05/2021 12:00
Billede: Pixabay

Går du med tanker om, hvorvidt du måske kan få et seniorjob? Så skal du læse med her. Vi gennemgår hvad et seniorjob er, hvilke krav du skal opfylde for at få det, samt hvilke rettigheder du har. <…

Hvad giver man ældre mennesker i gave?

21/04/2021 08:48
Billede: Pixabay / MabelAmber

Jo ældre man bliver, des flere ting har man som oftest og derfor kan det være svært at finde en perfekt gave til en ældre person.

Ældre i dag har mange flere penge til rådighed, en…

Hvad er Ældre Sagen?

08/03/2021 18:32
Billede: Pixabay

Ældre Sagen er efterhånden blevet så stor og omfattende en organisation, at de på mange måder er blevet et direkte synonym med pensionisttilværelsen.

Hvad er Ældre Sagen? Ældre Sag…