Hvorfor Går Tiden Hurtigere Når Man Bliver ældre? - Et Godt Bud!

17/02/2021 09:23
Billede: Pixabay

Når vi bliver ældre kan det næsten føles som om der ikke er nok timer i en dag eller nok dage i en uge. 

Vi ved jo godt at tiden er den samme for os alle, lige meget hvilken alder vi har, men alligevel føles det anderledes jo ældre vi bliver. 

Hvorfor går tiden hurtigere når man bliver ældre? - Når vi bliver ældre opfatter vi tid på en anden måde end da vi var børn og unge, som barn ligger man måske ikke så meget mærke til konceptet tid som i form af ure eller kalendere der skal minde os om det, men måske måler det mere i større begivenheder i livet. 

Som barn ser man måske frem til mange ting som vi som voksne ikke gør eller ikke længer har at se frem til. 

Der er mange begivenheder i et barns eller teenagers liv, så som konfirmationer, kørekort, dimissioner, bare for at nævne nogle få ting som man ikke nødvendigvis ser frem til som voksen. 

Hvis man er forældre kan ens liv også godt komme til at få meget fokus på ens børns liv, sammentidig med at man har sit eget, hvor arbejde også kan fylde meget, så man har måske ikke samme fritid som da man var barn og derfor føler at tiden flyver forbi en. 

Flere indlæg

Hvad betyder seniorjob?

04/05/2021 12:00
Billede: Pixabay

Går du med tanker om, hvorvidt du måske kan få et seniorjob? Så skal du læse med her. Vi gennemgår hvad et seniorjob er, hvilke krav du skal opfylde for at få det, samt hvilke rettigheder du har. <…

Hvad er Ældre Sagen?

08/03/2021 18:32
Billede: Pixabay

Ældre Sagen er efterhånden blevet så stor og omfattende en organisation, at de på mange måder er blevet et direkte synonym med pensionisttilværelsen.

Hvad er Ældre Sagen? Ældre Sag…

Hvad får en pensionist?

01/03/2021 14:14
Billede: Pixabay

I Danmark har alle ældre mulighed for at nyde deres otium, uden at skulle arbejde til deres død. Man kan nemlig blive folkepensionist, hvor man modtager et beløb fra staten, som man kan leve for. H…

hvorfor falder ældre mennesker? - Derfor kan de falde

25/02/2021 10:09
Billede: Pixabay

hvorfor falder ældre mennesker? - Der kan være mange grunde til at ældre mennesker kan falde og hvis en ældre person først er faldet, så er der stor chance for at det sker igen. 

Hvilke medier bruger ældre? - Læs om det her!

22/02/2021 08:16
Billede: Pixabay

Medier kan efterhånden være mange ting og ses blandt andet i form af TV, aviser, magasiner, radio, sociale medier, sms, musik, reklamer og mange flere. 

Det der kendetegner et med…

hvad giver bedsteforældre til konfirmation? - Gode gaveideer!

18/02/2021 15:25
Billede: Pixabay

Det er svært at finde på gaver til andre, især når der er stor aldersforskel på en selv og den man skal give gaven til. 

Man vil også gerne gøre det godt som bedsteforælder og glæde si…