Hvorfor Skal ældre Dyrke Motion - Derfor Er Det Sundt!

17/02/2021 09:08
Billede: Pixabay

Vi hører alle at motion og aktivitet er godt for os, hvad enten vi er unge eller gamle. 

Selv om vi når op i alderen og kan fristes til at droppe motionen, så er det altså ikke nogen god ide. 

Hvorfor skal ældre dyrke motion? - For ældre er det vigtigt at få daglig motion da fysisk aktivitet er med til at forebygge alverdens livsstilssygdomme og så viser studier at aktive personer generelt bliver ældre end ikke aktive personer.

Der findes mange former for motion som man kan udføre som ældre og det behøver ikke være en kedelig og træls aktivitet, som kun føles som surt arbejde. 

Der er rigtig mange hold man som ældre kan melde sig på for både at blive guidet til at motionere på forsvarlig vis, men som man sammentidig kan bruge som en social aktivitet i sin hverdag. 

Det er nemlig ikke kun motion der er godt for helbredet, det er sociale aktiviteter nemlig også, så man få set nogle mennesker og har en omgangskreds, desuden bliver træning lidt sjovere når man har nogle at gøre det sammen med. 

Som ældre er det en god ide at melde sig til holdtræning særligt egnet til ældre, da det er mere skånsomme øvelser der bruges her, som beskytter led. 

Flere indlæg

Hvad betyder seniorjob?

04/05/2021 12:00
Billede: Pixabay

Går du med tanker om, hvorvidt du måske kan få et seniorjob? Så skal du læse med her. Vi gennemgår hvad et seniorjob er, hvilke krav du skal opfylde for at få det, samt hvilke rettigheder du har. <…

Hvad giver man ældre mennesker i gave?

21/04/2021 08:48
Billede: Pixabay / MabelAmber

Jo ældre man bliver, des flere ting har man som oftest og derfor kan det være svært at finde en perfekt gave til en ældre person.

Ældre i dag har mange flere penge til rådighed, en…

Hvad er Ældre Sagen?

08/03/2021 18:32
Billede: Pixabay

Ældre Sagen er efterhånden blevet så stor og omfattende en organisation, at de på mange måder er blevet et direkte synonym med pensionisttilværelsen.

Hvad er Ældre Sagen? Ældre Sag…

Hvad får en pensionist?

01/03/2021 14:14
Billede: Pixabay

I Danmark har alle ældre mulighed for at nyde deres otium, uden at skulle arbejde til deres død. Man kan nemlig blive folkepensionist, hvor man modtager et beløb fra staten, som man kan leve for. H…

hvorfor falder ældre mennesker? - Derfor kan de falde

25/02/2021 10:09
Billede: Pixabay

hvorfor falder ældre mennesker? - Der kan være mange grunde til at ældre mennesker kan falde og hvis en ældre person først er faldet, så er der stor chance for at det sker igen. 

Hvilke medier bruger ældre? - Læs om det her!

22/02/2021 08:16
Billede: Pixabay

Medier kan efterhånden være mange ting og ses blandt andet i form af TV, aviser, magasiner, radio, sociale medier, sms, musik, reklamer og mange flere. 

Det der kendetegner et med…