Hvilke Medier Bruger ældre? - Læs Om Det Her!

22/02/2021 08:16
Billede: Pixabay

Medier kan efterhånden være mange ting og ses blandt andet i form af TV, aviser, magasiner, radio, sociale medier, sms, musik, reklamer og mange flere. 

Det der kendetegner et medie er at det har noget at kommunikere og fungere som et talerør til andre, hvad enten det er gennem lyd, billeder eller på skrift. 

Hvilke medier bruger ældre? - Mange ældre gør stadig brug af aviser og traditionelt tv, men er i stigende grad også kommet på de sociale medier og er begyndt at søge til streaming tjenester. 

Hvis du har en Facebook profil har du måske set at der er mange aktive ældre brugere og det er ikke helt tilfældigt. 

Facebook har nemlig  en stigning i ældre brugere, så vel som et fald i de yngre bruger. 

Hvis man kigger på danskernes Facebook tal, så er op til 70% af danskere faktisk på Facebook, men ikke alle brugere er dagligt aktive på platformen. 

Radio og ugeblade er også blandt de ældres favoritter, selv om nogle af disse tal også ser ud til at være faldende. 

Så ønsker du at fange de ældre der hvor de er, så er mange af de nævnte her et godt bud på hvor de er at finde, men især facebook og aviser er et godt bud.

Læs: avXperten- har ydet økonomisk støtte til dette du lige læste. Hos avXperten kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af tårnventilator med fjernbetjening produkter. Heraf markatet på indhold.

Flere indlæg

Hvad kan man lave som pensionist?

23/03/2023 11:10
Billede: Pixabay, pasja1000

Er du lige blevet pensionist, så kan det pludseligt være noget af en omvæltning, når du ikke skal op på arbejde hver dag, når du har gået på arbejdsmarkedet i mange år.

Sådan ville jeg i hver…

Hvor mange ældre bor på plejehjem?

18/05/2022 09:34
Billede: Pixabay, Elf-Moondance

I 2021 var der 3,6 % af de ældre mennesker over 65 år, der boede på plejehjem i Danmark. 

Dette lyder ikke som særlig meget og der er faktisk også kun tale om 41.000 ældre, som er 100 % …

Hvorfor er motion vigtigt for ældre?

25/03/2022 11:20
Billede: Pixabay, MabelAmber

Daglig motion er godt for alle aldre, uanset om du er 10 år eller 95 år. Motion er med til at forbedre blodomløbet og har en forebyggende effekt på hjertesygdomme og risikoen …

Hvad betyder seniorjob?

04/05/2021 12:00
Billede: Pixabay

Går du med tanker om, hvorvidt du måske kan få et seniorjob? Så skal du læse med her. Vi gennemgår hvad et seniorjob er, hvilke krav du skal opfylde for at få det, samt hvilke rettigheder du har. <…

Hvad giver man ældre mennesker i gave?

21/04/2021 08:48
Billede: Pixabay / MabelAmber

Jo ældre man bliver, des flere ting har man som oftest og derfor kan det være svært at finde en perfekt gave til en ældre person.

Ældre i dag har mange flere penge til rådighed, en…

Hvad er Ældre Sagen?

08/03/2021 18:32
Billede: Pixabay

Ældre Sagen er efterhånden blevet så stor og omfattende en organisation, at de på mange måder er blevet et direkte synonym med pensionisttilværelsen.

Hvad er Ældre Sagen? Ældre Sag…