Hvorfor Falder ældre Mennesker? - Derfor Kan De Falde

25/02/2021 10:09
Billede: Pixabay

hvorfor falder ældre mennesker? - Der kan være mange grunde til at ældre mennesker kan falde og hvis en ældre person først er faldet, så er der stor chance for at det sker igen. 

Når man bliver ældre bliver kroppen mere svækket og man kan derfor have svært ved at løfte benene og bevæge sig, som man kunne da man var yngre. 

Synes kan også blive dårligere med tiden og det kan gøre at man kan overse objekter eller fejlvurdere hvor høje trin er, så man snubler over noget og dermed falder. 

Balancen bliver også dårligere hvis vi ikke vedligeholder den, den kan eksempelvis blive forringet hvis man ikke er fysisk aktiv, så derfor opfordre man folk i alle alder til at få en form for motion. 

Der kan også være sygdomme der gør at man kan falde nemmere, eksempelvis hvis man oplever svimmelhed, hvilket nogle typer for medicin også kan give, især hvis de bliver blandet sammen med andet medicin. 

Desuden kan der selvfølgelig være en række andre ting som gør at man falder nemmere, som også kan ske for unge, så som at man går på glatte underlag, har for store sko på, går i mørke, går på hullede stier eller snubler over kantsten osv.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten de her bidraget til dette tekstindhold. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og bestille luftfilter. Tak til avXperten det betyder meget for os.

Flere indlæg

Hvad kan man lave som pensionist?

23/03/2023 11:10
Billede: Pixabay, pasja1000

Er du lige blevet pensionist, så kan det pludseligt være noget af en omvæltning, når du ikke skal op på arbejde hver dag, når du har gået på arbejdsmarkedet i mange år.

Sådan ville jeg i hver…

Hvor mange ældre bor på plejehjem?

18/05/2022 09:34
Billede: Pixabay, Elf-Moondance

I 2021 var der 3,6 % af de ældre mennesker over 65 år, der boede på plejehjem i Danmark. 

Dette lyder ikke som særlig meget og der er faktisk også kun tale om 41.000 ældre, som er 100 % …

Hvorfor er motion vigtigt for ældre?

25/03/2022 11:20
Billede: Pixabay, MabelAmber

Daglig motion er godt for alle aldre, uanset om du er 10 år eller 95 år. Motion er med til at forbedre blodomløbet og har en forebyggende effekt på hjertesygdomme og risikoen …

Hvad betyder seniorjob?

04/05/2021 12:00
Billede: Pixabay

Går du med tanker om, hvorvidt du måske kan få et seniorjob? Så skal du læse med her. Vi gennemgår hvad et seniorjob er, hvilke krav du skal opfylde for at få det, samt hvilke rettigheder du har. <…

Hvad giver man ældre mennesker i gave?

21/04/2021 08:48
Billede: Pixabay / MabelAmber

Jo ældre man bliver, des flere ting har man som oftest og derfor kan det være svært at finde en perfekt gave til en ældre person.

Ældre i dag har mange flere penge til rådighed, en…

Hvad er Ældre Sagen?

08/03/2021 18:32
Billede: Pixabay

Ældre Sagen er efterhånden blevet så stor og omfattende en organisation, at de på mange måder er blevet et direkte synonym med pensionisttilværelsen.

Hvad er Ældre Sagen? Ældre Sag…