Persondatapolitik for Pensionist.dk

Her finder du information om, hvordan Persondatapolitik for Pensionist.dk behandler personlige oplysninger, som du giver os, når du bruger hjemmesiden.
Vi vil opfordre dig til at læse politikken grundigt igennem. Politikken bliver opdateret efter behov.

Hvad er formålet med politikken?

Formålet med persondatapolitikken er at forklare, hvordan Pensionist.dk behandler de oplysninger om dig selv, som du giver os, når du abonnerer på nyhedsbrevet, køber varer, deltager i konkurrencer eller opretter dig på anden vis med dine data.

 

Hvad er persondata?

Persondata er enhver form for oplysning om en person, som alene eller sammen med andre oplysninger kan være med til at identificere, hvem personen er. Det kan f.eks. være fornavn, efternavn, alder, telefonnummer og e-mailadresse.
Når du opretter dig en profil med dine data, abonnerer på nyhedsbrevet eller deltager i konkurrencer på Pensionist.dk, giver du os dit udtrykkelige samtykke til, at vi registrerer de persondata, som du giver os.

 

Persondata kan blive brugt til andre formål end at give dig adgang til tjenesterne.

Hvis du gerne vil vide, hvilke persondata vi har registreret om dig, er du altid velkommen til at kontakte os.
Hvis de persondata, vi har registreret om dig, er forældede, kan du også altid kontakte os og bede om at få oplysningerne ændret.

 

Hvordan behandler Pensionist.dk persondata?

Pensionist.dk registrerer de oplysninger om dig, som er nødvendige for, at du kan bruge de tjenester, du ønsker at få adgang til og til at forbedre de tjenester, vi tilbyder.
Pensionist.dk opbevarer persondata, så længe vi vurderer det nødvendigt og så længe lovgivningen påbyder os at opbevarer vores data.

Du kan altid kontakte os og bede os om at inaktivere de persondata, vi har registreret om dig.

Når du framelder dig en tjeneste på Pensionist.dk som f.eks. nyhedsbrevet, vil de persondata, vi har registreret om dig i relation til tjenesten, blive inaktiveret eller slettet med det samme.
I øvrigt forbeholder vi os ret til at slette persondata om dig, hvis du ikke har brugt en tjeneste i længere tid.

 

Hvor længe opbevarer Pensionist.dk dine oplysninger?

Som bruger af Pensionist.dk, Pensionistkortet og Pensionistklubben, har du selv indtastet på en Pensionist.dk profil, som indeholder dine transaktioner, som følge af et køb på Pensionist.dk .
Hvis du framelder dig medlemsskabet, beholder vi oplysningerne i 6 år som følge af Bogføringsloven

Alle oplysninger tilknyttet en transaktion gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven.

Hvor opbevarer Pensionist.dk persondata?

De persondata, vi registrerer om dig, opbevares på en server i Danmark, som stilles til rådighed og/eller ejes af en underleverandør.
Serveren har godkendte sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at data, der er lagret på serveren.
Data er ikke er tilgængelige for andre end Pensionist.dk og databehandleren.  

Pensionist.dk benytter databehandlere placeret i USA.
Overførslen sker under Privacy-Shield aftalen og i henhold til Persondataforordningens artikel 45.
Du kan læse mere om Privacy-Shield ved at følge dette link: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikrer Pensionist.dk, at udbyderen alene behandler dine oplysninger i henhold til Pensionist.dk's instruks samt at oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt her i persondatopolitikken

 

 

Hvem deler Pensionist.dk dine oplysninger med?

Vi deler oplysninger om dig med:

1. Vores leverandører af IT-services (databehandlere).

2. Eksterne revisorer.

3. Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.

Videregiver oplysninger Pensionist.dk til andre?

Pensionist.dk behandler de persondata, vi måtte registrere om dig, fortroligt.
Det betyder, at vi kun bruger dem til de formål, der er forudsat, og at vi ikke videregiver oplysningerne til personer eller virksomheder udenfor Pensionist.dk uden din tilladelse.

 

Bruger Pensionist.dk cookies?

Når du bruger Pensionist.dk, gemmer vi eventuelt en ”cookie” på din computer. En cookie er en fil, der registrerer oplysninger om f.eks. din computers IP-adresse, hvornår du sidst har besøgt Pensionist.dk, og hvilke dele af Pensionist.dk du besøgte, og som vi kan aflæse, næste gang, du besøger os.
Oplysningerne kan ikke henføres til dig som person, alene til din computer.
Cookies kan vi blandt andet bruge til at forbedre Pensionist.dk, sådan at hjemmesiden opfylder brugernes behov og interesser på bedst mulig måde.

 

Hvordan kontaktes Pensionist.dk?

Pensionist.dk er ansvarlig for behandlingen af persondata på Pensionist.dk.

 

Ønsker du at slette eller rette oplysninger, vi har registreret om dig, eller har du spørgsmål til Pensionist.dk, er du altid velkommen til at kontakte os:

Pensionist.dk ApS
Rosensgade 28,2
8000 Aarhus C
Telefon 2973 0909
E-mail info@pensionist.dk

 

Du kan holde dig orienteret om den politik, der til enhver tid gælder, ved at klikke dig ind på ”Persondatapolitik” på Pensionist.dk forside.
Politikken er senest opdateret den 1. maj 2018.

 

Tak for din opmærksomhed og rigtig god fornøjelse på Pensionist.dk

 

Kommende events

Dagens Virksomhed